login ok png

registration ok png

AdriaFootouring projekat (skraceno za Adriatic Food and Tourism: Innovating smes) je dio Evropskog IPA Adriatic prekogranicnog programa saradnje. Projekat ukljucuje 11 partnerskih organizacija iz Italije (Abruco i Emilia Romanja), Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije.  Cilj projekta je promocija razvoja alata i usluga za podršku rastu i inovacionim sposobnostima postojecih i novoformiranih malih i srednjih preduzeca aktivnih u oblastima turizma i agrobiznisa.

Opširnije...

Adria Inkubator je virtualni prostor osmišljen za novonastala i postojeća mala i srednja preduzeća aktivna u turizmu i poljoprivredno-prehrambenom sektoru. Inkubator je usmjeren na pružanje korisnih informacija kako bi podržao i promovisao razvoj i sprovođenje inovativnih ideja.

Opširnije...

Cilj je da se znanje i informacije podijele, kako bi se stvorila sinergijska mreža koja će aktivirati i obezbjediti podršku malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima-početnicima iz jadranskog područja u razvoju inovacija. Pružanjem savjetodavnih usluge i stavljanjem na raspolaganje lokalnog tima eksperata uključenih u projekat, Adria Inkubator treba da postane laboratorija kroz koju se stimuliše i vodi razvoj inovativnih ideja i obezbjeđuje poslovni model za podršku u uspostavljanju inovativnih preduzeća – realni alat za širenje kulture inovacija i „most“ između poslovne zajednice i određenog područja u procesu razvoja inovacija.

Project Partners

   
     
provincia pescaraProvincija Peskara uniocamere venetoRegionalna unija privrednih komora Veneta
Grad Rimini
     
     
centuria agenzia
Agencija Centuria
insight
Insight & Co.
chamber
Privredna komora Tirana (CCIT)
     
     
tiranes
Poljoprivredni Univerzitet Tirana
koper
Kopar

lirLIR Evolucija

Adria Incubator BiH 

     
     
preda
Agencija za
ekonomski razvoj grada
Prijedora PREDA
montenegro2015 2
Direkcija za
razvoj malih i srednjih
preduzeca Crne Gore
 
     
     
     

Partners Supporters

   
     
     
     

Participating Companies

   
     
     
     

...

newsletter 2015